(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Kuřecí plátky pod žampiónovou peřinkou:-)
Potřebné ingredience
-plátky kuřecího masa (nejlépe z prsou), žampióny (lze použít i sterilované), cibule, sladká smetana 12%, sůl, kousek másla, podravka
Postup přípravy
Plátky masa osolíme a vložíme do lehce vymaštěného pekáčku. Mezitím si připravíme směs: na pánvi rozpustíme kousek másla a na něm orestujeme plátky žampiónů a tenká kolečka cibule. Tuto směs okořeníme podravkou. Hotovou směs nalijeme na maso a to vše zalijeme ještě smetanou. Zapékáme přikryté při 200°C asi 40 minut.
Je to vlastní recept, velmi jednoduchý, rychlý a moc velká dobrůtka:-)
PS: K masu jsem podávala bramborou kaši.
Je to vlastní recept, velmi jednoduchý, rychlý a moc velká dobrůtka:-)
PS: K masu jsem podávala bramborou kaši.
plátky masa v pekáčku
příprava směsi
masíčko zalité hotovou směsí
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Marsel
(upraveno)
28. 10. 2008, 13:43
Dnes jsem tento receptík vařila podruhé tentokrát s bramborovou kaší jako vy Ani jsem to nesnědla, jak to je sytý ale ňamina to je Takhle to dopadlo: http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1427061
m@rťánek
(upraveno)
5. 5. 2008, 16:53
To jsem ráda, že Vám chutnalo
Marsel
(upraveno)
4. 5. 2008, 13:28
Luxus Dnes jsem to ukuchtila k obídku a moooc jsme si pochutnali A hlavně to je jednoduchý Já jsem akorát udělala jako přílohu opečené brambory