Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Kuřecí plátky pod žampiónovou peřinkou:-)

0.0
Kuřecí plátky pod žampiónovou peřinkou:-)

Potřebné ingredience

-plátky kuřecího masa (nejlépe z prsou), žampióny (lze použít i sterilované), cibule, sladká smetana 12%, sůl, kousek másla, podravka

Postup přípravy

Plátky masa osolíme a vložíme do lehce vymaštěného pekáčku. Mezitím si připravíme směs: na pánvi rozpustíme kousek másla a na něm orestujeme plátky žampiónů a tenká kolečka cibule. Tuto směs okořeníme podravkou. Hotovou směs nalijeme na maso a to vše zalijeme ještě smetanou. Zapékáme přikryté při 200°C asi 40 minut.
Je to vlastní recept, velmi jednoduchý, rychlý a moc velká dobrůtka:-)
PS: K masu jsem podávala bramborou kaši.

plátky masa v pekáčku

příprava směsi

masíčko zalité hotovou směsí

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Marsel 28. 10. 2008, 13:43
Dnes jsem tento receptík vařila podruhé :-) tentokrát s bramborovou kaší jako vy (Y) Ani jsem to nesnědla, jak to je sytý 8-| ale ňamina to je |:o) Takhle to dopadlo: http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1427061 (H)
m@rťánek 5. 5. 2008, 16:53
To jsem ráda, že Vám chutnalo (hotdog) (hello)
Marsel 4. 5. 2008, 13:28
Luxus (Y) Dnes jsem to ukuchtila k obídku a moooc jsme si pochutnali (radost) A hlavně to je jednoduchý :-) Já jsem akorát udělala jako přílohu opečené brambory (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie